VRAAG EEN OFFERTE AAN

Crepi: een strakke look voor uw woning

Het resultaat van een crepi gevel valt meteen op: vlak, strak en egaal. De mooie look geeft uw woning een onmiddellijke meerwaarde. Bij nieuwbouw, maar ook bij gevelrenovatie is crepi een zeer geschikte afwerkingslaag. Omdat uw buitengevel het visitekaartje van uw woning is, laat u het plaatsen van crepi best over aan vakmannen. Profiteer van een gratis huisbezoek voor professioneel advies op maat van uw woning.

Crepi en gevelisolatie: de ideale match

Crepi is de ideale afwerkingslaag in combinatie met gevelisolatie. Door isolatie aan te brengen onder crepi, is uw gevel nóg beter beschermd tegen vocht, schimmel en slagregen. Hoe dikker de isolatie, hoe beter de energieprestatie. Doordat binnenwarmte amper kan ontsnappen, zullen uw warmteverbruik en energiefactuur opvallend dalen. Bovendien is na-isoleren met crepi best betaalbaar. De keuze voor crepi én gevelisolatie? Die wint u op termijn makkelijk terug.

Crepi plaatsen in 6 stappen

Crepico is meester in het plaatsen van crepi. Het crepi-stappenplan:

  1. we bereiden de werf voor en dekken de omgeving af
  2. we plaatsen de isolatieplaten
  3. we plaatsen de hoekprofielen
  4. we brengen een wapeningsnet aan en vlakken uit
  5. we plaatsen de crepi
  6. we dichten de naden en inspecteren de afwerking

Crepi is verkrijgbaar in maar liefst 800 kleuren. Geen twijfel mogelijk dat een crepi kleur past bij uw woning.
Ga voor uw persoonlijke smaak en het gewenste resultaat. Hou daarbij rekening met de bouwstijl en de kleur van uw schrijnwerk. Kiest u voor gevelbekleding met crepi? Crepico is uw ideale partner! Crepico bekleedt uw gevels naar uw smaak, perfect afgewerkt én betaalbaar. Vraag uw offerte en/of huisbezoek aan, of contacteer ons voor professioneel crepi-advies op maat van uw woning